Silverdal Silverdal, Sollentuna

Tillsammans i Silverdal

Har du en dröm om att bo i populära Silverdal? Då har du chansen redan idag. Vi kallar kvarteret Tillsammans vilket är helt naturligt för ett kvarter där hemmen och den gröna gården är som gjorda för att umgås och trivas med vänner och familj. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med härliga grönområden och Edsvikens stränder nära till hands. Tillsammans är trevligast!

Välkommen till Silverdal!
Silverdal har kommit att bli en omtyckt plats att bo och leva på. Här samsas lägenheter, radhus och kedjehus med olika stiluttryck i sköna omgivningar. Området karaktäriseras av sin breda mix av både barnfamiljer och unga par, som alla gärna vill ha närheten till naturen och badstränderna invid Edsviken. Men det är framför allt den charmiga småstadskänslan som lockar hit människor. Invid Silverdals Torg har trevliga småbutiker med ett personligt urval etablerats och här finns ett mysigt café och ett par restauranger där du snart blir stammis. I blomsteraffären, ett stenkast från vårt kvarter, kan du småprata med grannarna på fredagseftermiddagen och på lördagen kan du fixa håret hos frisören innan du köper gåbortpresent till kvällens middag i den lilla inredningsbutiken. I Silverdal är det enkelt att leva och att umgås. 

Kvarteret Tillsammans växer upp på en av de sista tomterna i Silverdal, några hundra meter från torget. Det betyder att du har en chans att hitta ett helt nybyggt hem där du kan göra dina egna inredningsval. Här hittar du allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga fyror. Samliga lägenheter är Svanenmärkta, har bra umgängesytor och trevliga balkonger eller uteplatser mot innergården. På den gröna innergården kan du njuta av en pod i skuggan av ett träd eller umgås med vänner på någon av de trevliga gemensamma sittplatserna. Och bäst av allt är att i ett nybyggt och renoveringsfritt hem kan du njuta av livet och allt vad Silverdal har att erbjuda. 

Fakta om projektet

Pris 2 995 000 kr
Hem till salu 1 av 76
Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 2 rum
Boarea 50,5 kvm
Månadskostnad 3 030 kr
Säljstart Pågående försäljning
Inflyttning Inflyttning pågår

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hitta ditt nya hem med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Planlösningar


0/2 Bostäder med samma planlösning

45 kvm | 1 rok

Våningsplan 0
1/2 Bostäder med samma planlösning

50,5 kvm | 2 rok

Våningsplan 2
Pris: Från 2 995 000 kr
0/1 Bostäder med samma planlösning

Våningsplan 1
Visa alla planlösningar

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier