Tre stilar för din inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram tre inredningsstilar som på olika sätt kombinerar några av de kostnadsfria tillvalen som vi erbjuder. Vi kallar dem Vila, Struktur och Harmoni och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val. För att se fler inredningsmöjligheter kan du testa köksväljaren och badrumsväljaren längre ned på sidan.

Var för sig kombinerar stilarna material, kulörer och detaljer som passar fint ihop, och är på olika vis inspirerade av den behagliga känslan av välbefinnande vi får när vi befinner oss hemma. Vila, Struktur och Harmoni symboliserar tre möjliga och helt kostnadsfria inredningslösningar. Du får självklart välja fritt mellan dem, en bänkskiva från Harmoni och ett handtag från Struktur till exempel, det är helt upp till dig. Din personlighet får sedan skapa det hem som visar vem du är. Det finns givetvis en mängd andra kostnadsfria inredningsval att göra och även val som tillför en extra kostnad. Vi hoppas att du ska trivas från första stund i ditt nya hem!

Vila


Vår ljusa och luftiga stil Vila ger ett skönt lugn åt ditt hem. Vila är vårt originalsortiment och är en vackert avskalad stil som utgör en perfekt grund för din egen smak. Inslag av gröna växter och naturliga material som ljust trä och linne i mjuka pasteller ger stilen en inbjudande, jordnära och mjuk känsla. Ditt hem blir en behaglig mix av klassisk nordisk minimalism, värme och fina detaljer. Ett hem att leva, trivas och vila i helt enkelt.


Struktur


Vår mer dramatiska inredningsstil kallar vi Struktur. Stilen är inspirerad av industriernas råa karaktär och här låter vi materialen kontrastera väl med varandra för att forma en miljö med lite djärvare uttryck. Till den industriella stilen Struktur kan du med fördel addera varmare djupare färger och trendiga metaller, men också naturliga material som trä, läder, sten och betong. Känslan i ditt hem blir härligt kaxig men samtidigt sofistikerad och väldigt elegant.


Harmoni


Se dina valmöjligheter med köksväljaren


Med hjälp av köksväljaren kan du lätt mixa och matcha mellan alla de inredningsval som finns att göra i hemmet. Använd rullisten längst ned till vänster i bilden. Lycka till att hitta din stil! 

Se dina valmöjligheter med badrumsväljaren


Samma sak kan du göra i ditt badrum. Använd rullisten längst ned i vänstra hörnet och välj färg och material som du tror passar. Med detta verktyg till hjälp så blir dina inredningsval lättare när det är dags. 

Här kan du läsa om dina inredningsmöjligheter


Dela sidan: