Lägenhet 2 rok, 69 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1001
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1001
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1001
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1001

I denna trevliga tvåa är det lätt att njuta lite extra av livet. Med sin öppna planlösning och generösa uteplats mot den mysiga gården finns gott om plats för middagar. Dessutom underlättas vardagen av tvättmaskin, torktumlare, plats för hemmakontor och riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en luftig entré med plats för avhängning. Här finns även tre skjutdörrsgarderober och ingången till hemmets trivsamma sovrum. Fönstren ut mot gården bjuder på ett härligt ljusinsläpp och ännu en skjutdörrsgarderob samt ett linneskåp för förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det ljusa och inbjudande rummet rymmer en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster, samtidigt som det praktiska vinkelköket ger extra arbetsyta när du lagar mat. Här har du även plats för ett hemmakontor där du kan jobba bekvämt hemifrån.

Intill köksdelen finns ytterligare garderober med städskåp och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Utanför breder den stora uteplatsen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för middagar och sköna stunder med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 200 000 kr
Månadsavgift 4 336 kr
Boarea 69 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 5-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende