Lägenhet 3 rok, 80,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1202
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1202
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1202
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1202
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1202

I den här rymliga trean njuter du av livet med dubbla balkonger och en halvöppen planlösning med gott om plats för umgänge. Här har du chansen att få ett ännu större vardagsrum genom att välja bort ett sovrum, samtidigt som smidiga skjutdörrsgarderober bjuder på riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en stor och luftig entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett fint ljusinsläpp och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta.

Utanför vardagsrumsdelen breder den största av två balkonger ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för middagar och sköna stunder när vännerna kommer förbi. Intill hittar du det mindre av två sovrum med en garderob för förvaring. Vill du hellre ha ett större vardagsrum? Då kan du välja bort en vägg som tillval.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja till det med.

Utanför badrummet finns en perfekt plats för hemmakontor för dig som vill kunna arbeta bekvämt hemifrån. Intill hittar du det största sovrummet. Med sina 17 kvadratmeter känns det ljust och luftigt samtidigt som den mysiga balkongen i sydostläge blir ett extra rum under sommarmånaderna. Här finns även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med plats för en hel del skor och kläder samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 5-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30