Lägenhet 4 rok, 95,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1304
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1304
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1304
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1304
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 5-1304
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 5-1304

Välkommen till denna ljusa och sociala fyra med gott om plats för livet. Här njuter du av två badrum och dubbla balkonger som förlänger hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av inbjudande entré med plats för avhängning. Här hittar du även en lång och rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring av skor och ytterkläder, ett praktiskt städskåp och ingången till hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför ligger den mysiga balkongen i sydostläge och blir ett extra rum under sommarhalvåret.

De tre sovrummen hittar du i hemmets andra del. Det största har en smidig klädkammare med linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen mot den mysiga gården med gott om plats för middagar när vännerna kommer förbi.

De två lite mindre sovrummen har stora fönster mot gården och varsin garderob för förvaring. Ett av dem kan med fördel inredas som ett trivsamt hemmakontor om det passar dig och ditt liv bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och l��dfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 500 000 kr
Månadsavgift 5 714 kr
Boarea 95,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3
Nummer 5-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende