Lägenhet 2 rok, 46 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0901
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0901
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0901
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0901
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0901
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0901

I den här sociala tvåan på entrévåningen njuter du av en stor uteplats mot den mysiga gården. Den öppna planlösningen ger gott om plats för sköna stunder med familj och vänner, både inomhus och utomhus under sommarhalvåret. Dessutom har du tillgång till kombimaskin. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en inbjudande entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob och ingången till hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin som ger dig möjligheten att tvätta när du vill. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten efteråt och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en rymlig umgängesyta. Utanför breder den stora uteplatsen ut sig och blir till ett extra rum under sommarhalvåret. Med sitt mysiga läge mot den gården och planteringsytorna blir den en given favoritplats för middagar och sköna stunder när vännerna kommer förbi.

På väg in till sovrummet hittar du två garderober för förvaring. I det luftiga rummet njuter du av ett härligt ljusinsläpp från fönstret med utsikt mot uteplatsen och den lugna gården utanför.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-0901
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30