Lägenhet 2 rok, 51 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0902
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0902
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0902
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0902
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-0902
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-0902

Välkommen till denna sociala tvåa med halvöppen planlösning och stor uteplats mot den mysiga gården. Här ryms både små och stora middagar samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta. Dessutom finns både kombimaskin och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en rymlig entré med plats för avhängning. Här finns även en garderob för förvaring av skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Från entrén når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det luftiga rummet rymmer både soffgrupp och matplats för många gäster samtidigt som det praktiska vinkelköket ger extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora uteplatsen ut sig mot den mysiga gården. Den blir till ett extra rum under sommarhalvåret och en given favoritplats för middagar med familj och vänner.

I hemmets andra del hittar du det luftiga sovrummet, med fönster ut mot gården och en klädkammare med linneskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 100 000 kr
Månadsavgift 3 124 kr
Boarea 51 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-0902
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende