Lägenhet 1 rok, 33,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1001
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1001
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1001
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1001
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1001

Välkommen till denna ljusa och välplanerade etta på entrévåningen med stora fönster i sydvästläge. Här sover du gott i en rymlig sovalkov samtidigt som kombimaskinen i badrummet underlättar vardagen, och i köket finns både inbyggd mikro och diskmaskin.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Till höger hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot köket som smälter samman med vardagsrummet och den rymliga sovalkoven som har en garderob för förvaring. Vill du skilja sovdelen ännu mer från resten av hemmet kan du välja till en glasvägg med skjutdörr som tillval. Det luftiga köket är utrustat med både mikro och diskmaskin och hela rummet får ett härligt ljusinsläpp från stora fönster i sydvästläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 100 000 kr
Månadsavgift 2 295 kr
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 6-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende