Lägenhet 4 rok, 98 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1204
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1204
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1204
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1204
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1204
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1204

Välkommen till denna ljusa och sociala fyra med stora fönster mot den mysiga gården. Här ger den öppna planlösningen gott om plats för både vardag och helgmiddagar med vänner. Samtidigt har du tillgång till en mysig balkong i sydostläge, dubbla badrum och bra förvaring.

När du kommer in möts du av en rymlig entré med plats för avhängning. Här finns dessutom en lång och rymlig skjutdörrsgarderob samt ett praktiskt städskåp. Från entrén når du även det mindre av två helkaklade badrum. Båda är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Mitt emot badrummet, med fönster mot gården, ligger det första av tre sovrum. Detta rum kan med fördel inredas som ett bekvämt hemmakontor om det passar dig bättre.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett generöst ljusinsläpp från de stora fönstren och utsikt mot den mysiga gården. Här ryms både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

I hemmets andra del hittar du det större badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Här finns också de två resterande sovrummen. Det största är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp för förvaring. I anslutning hittar du balkongen i härligt sydostläge som blir en given favoritplats för avkoppling under sommarhalvåret. Det lite mindre sovrummet har även det ett fint ljusinsläpp och en egen garderob för skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 5 900 000 kr
Månadsavgift 5 352 kr
Boarea 98 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 2
Nummer 6-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende