Lägenhet 4 rok, 93 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1405
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1405
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1405
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1405
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 6-1405
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 6-1405

I denna ljusa och rymliga fyra finns gott om plats för umgänge med familj och vänner, både inomhus och på den sköna balkongen i sydostläge. Dubbla badrum och plats för hemmakontor gör vardagen lite extra skön. Och om du vill så kan du välja bort ett sovrum för ett ännu större vardagsrum.

När du kommer in möts du av en ljus och luftig entré med plats för avhängning. Här hittar du även rymliga garderober för förvaring av skor och ytterkläder, ett praktiskt städskåp och hemmets två helkaklade badrum.

Båda badrummen är utrusade med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det ena har även tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat. Här hittar du dessutom en perfekt plats för hemmakontor när du vill kunna arbeta bekvämt hemifrån.

Utanför breder balkongen ut sig i härligt sydostläge. Den blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för sköna stunder när vännerna kommer förbi.

De tre sovrummen hittar du i hemmets andra del. Det största har en smidig skjutdörrsgarderob, linneskåp och ett riktigt fint ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns dessutom en fransk balkong som bjuder in naturen under sköna dagar.

De två lite mindre sovrummen har varsin garderob för förvaring och kan med fördel inredas som trivsamma hemmakontor om det passar dig bättre. Vill du ta bort ett sovrum till förmån för ett större vardagsrum? Då kan du välja till det med.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 93 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 4
Nummer 6-1405
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30