Lägenhet 3 rok, 83 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1205
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1205

Välkommen till denna rymliga trea med halvöppen planlösning och stor balkong mot den mysiga gården. Här finns gott om plats för middagar med familj och vänner samtidigt som vinkelköket ger extra arbetsyta när du lagar mat. Dessutom har du tillgång till riktigt bra förvaring.

När du kommer in möts du av en luftig entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder samt ett praktiskt städskåp. Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Rummet har ett fint ljusinsläpp och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta.

Utanför vardagsrumsdelen breder den största av två balkonger ut sig mot den mysiga gården. Den blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för sköna stunder när vännerna kommer förbi.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Lite längre in i bostaden hittar du de två sovrummen som båda har ett fint ljusinsläpp. Det mindre har en egen garderob för förvaring och passar dessutom perfekt som hemmakontor om du vill kunna jobba bekvämt hemifrån. Det största sovrummet är ljust och luftigt och har en klädkammare med linneskåp, med plats för en hel del skor och kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 7-1205
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30