Lägenhet 3 rok, 75 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1503
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1503
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1503
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1503
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 7-1503
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 7-1503

Välkommen in i denna ljusa och rymliga trea med halvöppen planlösning och gott om plats för livet. Den mysiga balkongen mot gården blir en given favoritplats under sommarhalvåret. Samtidigt blir vardagen lite extra skön med tvättmaskin, torktumlare och dubbla klädkammare för förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en skjutdörrsgarderob för skor och ytterkläder. Till höger hittar du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du göra det som tillval.

Hallen öppnar upp sig mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman. Det härliga rummet badar i ljus från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger det praktiska vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Fortsätt in mot de två sovrummen som båda har ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot gården. Det mindre kan inredas som ett hemmakontor där du kan arbeta bekvämt hemifrån. På andra sidan hallen finns en klädkammare och ett städskåp. Det större sovrummet är underbart ljust och har en generös klädkammare som även kan inredas som hemmakontor, samt ett linneskåp för ännu mer förvaring.

Utanför vardagsrumsdelen breder den stora balkongen ut sig mot den mysiga gården. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret och en given favoritplats för middagar och sköna stunder med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 4 900 000 kr
Månadsavgift 4 649 kr
Boarea 75 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 5
Nummer 7-1503
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende