Lägenhet 4 rok, 103,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1002
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1002
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1002
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1002
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1002
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1002

I den här rymliga fyran på entrévåningen är det lätt att njuta lite extra av livet. De stora fönstren mot den mysiga gården fyller hemmet med ljus, samtidigt som den generösa uteplatsen är som gjord för middagar med vänner. Lägg till dubbla badrum, plats för hemmakontor och bra förvaring. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en luftig entré med plats för avhängning. Lite längre in finns även två garderober samt det större av hemmets två helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet får ett fint ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta när du lagar mat.

Utanför breder den trevliga uteplatsen ut sig ut sig. Med sitt läge mot den mysiga gården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, perfekt för stora middagar och sköna stunder med familj och vänner.

I anslutning till entrén hittar du det mindre badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob och klädkammare som rymmer en hel del samt ett praktiskt städskåp. Utanför klädkammaren finns plats för hemmakontor där du kan jobba bekvämt hemifrån.

Det tre sovrummen har alla ett rikligt ljusinsläpp och fönster ut mot gården. Det största är extra luftigt och har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Här finns dessutom en egen dörr ut mot uteplatsen. De två lite mindre sovrummen har varsin egen garderob för förvaring. Föredrar du två större sovrum framför tre så kan du även ta bort en vägg som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 6 500 000 kr
Månadsavgift 6 129 kr
Boarea 103,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer 8-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30

Räkna på kostnaden för ditt nya boende