Lägenhet 4 rok, 109,5 kvm

Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1601
1 / 2 - Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1601
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1601
2 / 2 - Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1601
Planlösning från Kaprifolen, Solna, 8-1601
Situationsplan från Kaprifolen, Solna, 8-1601

I denna generösa fyra njuter du av livet med två vidsträckta terrasser, ett fantastiskt ljusinsläpp och öppna sociala ytor med plats för stora middagar med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till dubbla badrum, plats för hemmakontor och riktigt bra förvaring. Välkommen in!

När du kommer in möts du av en ljus entré med plats för avhängning. Här finns även en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring samt ett praktiskt städskåp.

Det tre sovrummen har alla ett rikligt ljusinsläpp. Det största är extra luftigt och har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp som rymmer en hel del skor och kläder. Här har du även en klädkammare och en egen utgång mot terrassen. De två lite mindre sovrummen har två egna garderober för förvaring och utsikt mot den mysiga gården. Både klädkammaren och de två mindre sovrummen kan med fördel inredas till bekväma hemmakontor om det passar dig bättre.

I anslutning till sovrummen hittar du hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar livet om vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större har dessutom tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du byta duschen mot ett badkar eller lägga till en bekväm handdukstork? Då kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Rummet badar i ljus från stora fönster i två väderstreck och rymmer både en tilltagen soffgrupp och matplats för många gäster. Bardisken blir en perfekt serveringsyta samtidigt som vinkelköket ger extra plats när du lagar mat.

Utanför breder de två stora terrasserna ut sig på varsin sida av huset. Den ena med ett fint läge mot gården. Den andra med ett praktiskt förråd för dynor och annat du vill stuva undan i ena änden. Totalt ger terrasserna nästan 50 kvadratmeter extra yta under sommarhalvåret där bara fantasin sätter gränserna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 109,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 6
Nummer 8-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2024

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte ” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvariga kontaktpersoner

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66
Linn Johansson

Linn Johansson

072-300 33 30