Ett nytt kvarter i populära Järvastaden

Är du intresserad av ett nytt hem i en trevlig småstad tio minuter från city? Då borde du flytta till Linnea i Järvastaden. Här lever du och din familj ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med vardagsservice, kommunikationer, förskolor, skolor, härliga parker och gröna löpstråk ett stenkast från din port. Här är gatorna lugna och barnvänliga och gårdarna fulla av liv.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 35 - 120 kvm
Säljstart: hösten 2019
Inflyttning: hösten 2021

Välkommen till vårt nya kvarter Linnea!
Järvastaden har under de senaste tio åren vuxit till ett riktigt populärt område. Det finns många fördelar med att bo i en ny stadsdel som hunnit etablera sig väl. I samma takt som nya hem byggts upp har skolor, förskolor och service vuxit fram. Idag finner du det mesta du behöver i vardagen nära till hands när du flyttar in här. En kort promenad från kvarteret hittar du populära Mulle Meckparken, i Igelbäckens naturreservat väntar sköna löpturer och direkt utanför Linnea finns en kvarterspark för sköna dagar med avkoppling och lek.

I vårt nya kvarter Linnea hittar du allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga fyror. Samtliga hem är Svanenmärkta, har luftiga sociala ytor, smart förvaring och trevliga balkonger och uteplatser. Och bäst av allt är att i ett nybyggt hem får du tid över att njuta av livet och allt vad Järvastaden har att erbjuda.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Anmäl dig redan nu!
Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Linnea, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt. 

Dokument


Karta


Avstånd till platser

Vy mot lokalparken som Linnea angränsar till. Detta är en tidig illustration över området.

En tidig illustration över området visar vyn mot Fridenborgsvägen.

Bo bekymmersfritt med nybyggt i Linnea

Fint och genomtänkt inredningssortiment ingår i vårt standardpaket när du köper ett hem i Linnea. Styla sedan ditt hem för en personlig look.

En stadsdel fylld av liv och rörelse

Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling.

Det är nära till Ursviks motionsgård där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

I Järvastaden finns den populära Mulle Meck parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

Den populära lekparken Mulle Meck finns på promenadavstånd från kvarteret

Skolor och förskolor

I Järvastaden har du promenadavstånd till barnomsorg och skolor. I området finns idag ett antal förskolor med olika inriktning. På gångavstånd finns Raoul Wallenbergskolan med  årskurs F-6 ligger ca 200m från Linnea, Ringens skola (fd Bagartorpsskolan, ca 650m bort) med årskurs F-9 och  Järvens förskola ligger ca 300 m bort . Skolan Vittra i Brotorp, åk F-9 ligger på Boplatsvägen 1. Det står även förskolor på tur som vill etablera sig i detta attraktiva och barnrika område.  För mer information, gå in på Järvastadens eller Solna stads hemsidor, se länkar längre ned på sidan.

Service och kommunikationer

Det finns en ICA Nära, några restauranger och annan service i Järvastaden. Alldeles intill ligger Arenastaden med hotell, kontor, Friends Arena och Mall och Scandinavia för shopping & nöje i världsklass. På bekvämt avstånd ligger  Kista Galleria & Bromma Blocks med ett stort antal butiker, restauranger och biografer. Även Solna Centrum ligger på bekvämt cykelavstånd. 

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste busshållsplatsen ligger vid skola på ca 200m avstånd. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 5 minuters promenadavstånd från kvarteret.

Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. Gamla E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city eller Arlanda.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Linnea i Järvastaden

Ansvariga kontaktpersoner

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: