Lägenhet 4 rok, 103 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1003

Upptäck denna generösa fyra med en uteplats på hela 43 kvadratmeter i bästa söderläge. Här finns plats för allt det bästa i livet. Från aktiviteter med familj och vänner till festliga middagar med riktigt många gäster.

Stig in i entrén till denna inbjudande fyra. Härifrån når du flera rymliga garderober för skor, ytterkläder och annan förvaring samt hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket är en stor tillgång om morgnarna när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Det större är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Via en passage tar du dig till de tre sovrummen. Samtliga med fönster mot den gröna innergården och smidiga garderober. Utanför rummen finns ytterligare plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

I andra delen av lägenheten når du hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger bra arbetsytor och du har gott om utrymme för middagar med många gäster. Utanför breder den härliga uteplatsen ut sig. Med sitt soliga söderläge och utsikt mot den mysiga innergården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 103 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer 1-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier