Lägenhet 3 rok, 71,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1303

I denna ljusa och rymliga trea finns gott om plats för både vänner och familj. Här blir den soliga balkongen en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna och bjuder in grönskan från innergården utanför.

Välkommen in i entrén till denna trivsamma trea! På din vänstra sida hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Till höger ligger hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Från entrén når du också hemmets två sovrum, båda med fönster in mot den mysiga innergården. Det största har en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. Det mindre sovrummet har plats för både säng och skrivbord samt garderob för förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Här finns också gott om utrymme för middagar med många gäster. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Den rymliga balkongen blir ett extra rum under sommarhalvåret och en favoritplats för umgänge med familj och vänner.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 71,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 3
Nummer 1-1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier