Lägenhet 5 rok, 140,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 1-1501

Högst upp i huset hittar du denna ljusa takvåning med generösa terrasser i två väderstreck. Med fantastiska umgängesytor och plats för riktigt många gäster, två badrum och ett imponerande ljusinsläpp har den allt man kan önska av en femma.

Välkommen in i entrén till denna inbjudande femma. Här hittar du en smidig skjutdörrsgarderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du också ett av fyra sovrum. Här har du tillgång till en lång och rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp. I anslutning finns ett mindre rum med fönster som du kan ha som egen walk in-closet eller arbetsrum. Under sköna dagar kan du dessutom öppna balkongdörren och låta sovrummet bli en del av den härliga takterrassen utanför.

Fortsätt genom den inre hallen till det största av hemmets två helkaklade badrum. Förutom dusch och wc är den utrustad med tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Därefter når du hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Här ryms både tv med soffgrupp och matplats för riktigt många gäster. Samtidigt ger det vinkelköket gott om arbetsyta och utrymme för bardel. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp och utanför breder de två takterrasserna ut sig. Under sommarhalvåret blir de en naturlig förlängning av hemmet. Tillsammans bjuder de på 57 kvadratmeters sällskapsyta i bästa läge, där endast fantasin sätter gränserna. Den ena takterrassen har dessutom ett smart förråd för till exempel dynor.

Längre in i bostaden når du de tre övriga sovrummen, samtliga med egna garderober för förvaring. Vill du utöka antalet sovrum i lägenheten till fem kan du välja en extra vägg som tillval. Längst in i hemmet hittar du det mindre badrummet. Även det är utrustat med dusch vilket är en stor tillgång om morgnarna när fler vill göra sig i ordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 140,5 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5
Nummer 1-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier