Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1301

I denna ljusa och välplanerade tvåa har du plats för både vardag och helgmiddag med vännerna. Här blir den mysiga balkongen en förlängning av hemmet som släpper in naturen under sommarmånaderna.

Välkommen in i denna trevliga tvåa. Till höger i entrén hittar du hemmets helkaklade badrum, utrustat med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Längre in i hemmet når du den öppna sociala ytan där kök och vardagsrum smälter samman. Vinkelköket ger gott om arbetsyta och de stora fönsterpartierna fyller rummet med ljus. Här finns plats för både soffa, tv och matplats som rymmer flera gäster. Alldeles intill ligger balkongen som är den perfekta frukostplatsen under sommarhalvåret. Från vardagsrumsdelen når du hemmets ljusa sovrum med ett linneskåp och separat walk in-closet med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3
Nummer 2-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier