Lägenhet 2 rok, 46,5 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1401

Den här ljusa och sociala tvåan har det mesta! De öppna sociala ytorna rymmer både vardag och middagar med vänner och den mysiga balkongen bjuder in naturen utanför. Dessutom blir livet enkelt med bra förvaring.

Välkommen in i entrén till denna välplanerade tvåa. Till vänster finns utrymme för skor och ytterkläder och till höger når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en öppen umgängesyta som badar i ljus från de stora fönsterpartierna. Här finns plats för både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Dessutom skapar vinkelköket extra arbetsyta. Utanför de stora fönsterpartierna ligger balkongen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet. Här har du gott om förvaringsutrymme för allt det där som du vill ha men inte vill se. Både i ett linneskåp och i en rymlig walk in-closet med städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 4
Nummer 2-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier