Lägenhet 3 rok, 81 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1402

Kika in i denna sociala och rymliga genomgångstrea! Den öppna planlösningen ger massor av plats för familj och vänner och den soliga balkongen bjuder in grönskan från innergården.

Välkommen in i entrén till denna trevliga genomgångstrea. Här hänger du av dig i garderoben innan du fortsätter in till hemmets största rum, där köket och vardagsrummet smälter samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger bra arbetsytor och du har gott om utrymme för middagar med många gäster. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Precis utanför breder den soliga balkongen ut sig. Den blir ett extra rum och en favoritplats för familj och vänner under sommarhalvåret.

I hemmets andra del hittar du det helkaklade badrummet, utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Fortsätt genom den inre hallen till de två sovrummen, båda med härligt ljusinsläpp. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp och det mindre har en garderob för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitm��lade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 81 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4
Nummer 2-1402
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier