Lägenhet 5 rok, 119 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1504

Välkommen upp till denna sociala femma med gott om plats för livet. Förutom en härlig balkong och fönster i tre väderstreck bjuder den på riktigt bra förvaring och stora sociala ytor.

Stig in i entrén till denna inbjudande femma med gott om plats för livet. Till vänster hittar du två smidiga garderober med plats för skor och ytterkläder. Från entrén når du de två helkaklade badrummen som båda är utrustade med dusch. Det är en detalj som kan vara en stor fördel när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet har dessutom tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar i det större badrummet så kan du välja det som tillval.

Sväng av till vänster mot det första av hemmets fyra sovrum. Det har fönster in mot den mysiga gården och en stor walk in-closet i direkt anslutning. Ännu mer förvaring hittar du i garderoberna och städskåpet precis utanför.

På andra sidan av lägenheten når du det kombinerade köket och vardagsrummet. Här finns gott om plats för både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Precis utanför breder den härliga balkongen ut sig och blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Fortsätt in i lägenheten mot hemmets tre övriga sovrum. I det största finns tre fönster i två väderstreck och en smidig skjutdörrsgarderob med linneskåp för förvaring. De två mindre har plats för kläder i var sin garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 119 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 5
Nummer 2-1504
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier