Lägenhet 2-1505

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 2-1505

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade tvåa! De öppna sociala ytorna rymmer både vardagsmys och middagar med vänner samtidigt som balkongen blir en skön förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Stig in i entrén till denna inbjudande tvåa. Till höger finns utrymme för skor och ytterkläder och till vänster når du hemmets helkaklade badrum. Det är utrustat med dusch och kombimaskin med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en ljus och luftig umgängesyta. Rummet rymmer både tv med soffgrupp och matplats för flera gäster. Samtidigt skapar vinkelköket extra arbetsyta. Utanför de stora fönsterpartierna ligger balkongen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Från vardagsrumsdelen når du det ljusa sovrummet med både linneskåp och rymlig walk in-closet med städskåp för förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 46,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 5
Nummer 2-1505
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier