Lägenhet 3 rok, 98 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1001

Med en uteplats på 35,5 kvadratmeter blir livet lite extra härligt. Här njuter du av kvällssolen med utsikt mot den gröna innergården och massor av plats för familj och vänner. Samtidigt har du fantastiska förvaringsmöjligheter med två rymliga walk in-closets!

Välkommen in i entrén till denna generösa trea! Till vänster hittar du garderober för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du också hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta. Den öppna planlösningen gör det lätt att umgås, oavsett om man lagar mat eller tittar på tv. Vinkelköket ger bra arbetsytor och du har gott om utrymme för middagar med många gäster. Precis utanför breder den generösa uteplatsen ut sig. Med kvällssol och utsikt mot den mysiga innergården blir den en given favoritplats under sommarhalvåret.

I hemmets andra del når du först en rymlig walk in-closet och sedan det helkaklade badrummet. Det är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval. Därefter kommer du till de två sovrummen, båda med stora fönster för härligt ljusinsläpp. Det mindre har en garderob och det större har en egen walk in-closet med linneskåp på hela 8,5 kvadratmeter. Vad du fyller den med är upp till dig, här är det endast fantasin som sätter gränserna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 98 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer 4-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier