Lägenhet 4-1302

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1302

I den här välplanerade genomgångsfyran är det lätt att trivas. Det kombinerade köket och vardagsrummet blir snabbt hemmets favoritplats. Här ryms både vardagsaktiviteter och festliga helgmiddagar med många gäster.

Stig in i entrén till denna inbjudande fyra. Häng av dig i garderoben direkt till vänster, där du dessutom hittar ett smidigt städskåp. Mitt emot når du ett av hemmets två helkaklade badrum. Båda är utrustade med dusch vilket underlättar under vardagsmorgnar när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Det större badrummet i mitten av lägenheten har också tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns praktisk arbetsbänk som gör det lätt att sortera tvätten, och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Till vänster efter entrén når du hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta som rymmer både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta. Öppna balkongdörren och släpp in naturen! Precis utanför ligger en av de två balkongerna, redo för soliga frukostar under sommarhalvåret.

I bostadens andra del hittar du de tre sovrummen. De två mindre har ett härligt ljusinsläpp och smidiga garderober för förvaring. Det större sovrummet har en egen walk in-closet med linneskåp. Härifrån når du också den andra balkongen med fin utsikt över den gröna innergården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 94,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3
Nummer 4-1302
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2023

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier