Lägenhet 4 rok, 109 kvm

Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501
1 / 2 - Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501
2 / 2 - Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501
Planlösning från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501
Situationsplan från Linnean, Järvastaden, Solna, 4-1501

Högst upp i huset hittar du denna imponerande fyra med vidsträckta takterrasser i två väderstreck. Här njuter du av livet med generösa umgängesytor och plats för riktigt många gäster, två badrum och ett fantastiskt ljusinsläpp. Välkommen upp!

Stig in i entrén till denna spektakulära takvåning. Till vänster hittar du en garderob med plats för skor och ytterkläder samt ett städskåp. Från entrén når du hemmets tre sovrum och två badrum. De två mindre sovrummen har fönster in mot den gröna innergården och dubbla garderober för förvaring. Det största sovrummet har ett stort fönsterparti som fyller rummet med ljus och en lång skjutdörrsgarderob med linneskåp. I anslutning finns ett rum med fönster som du kan ha som en separat walk in-closet eller arbetsrum. Från sovrummet kommer du ut på den stora takterrassen i härligt läge.

De två helkaklade badrummen är båda utrustade med dusch vilket är en stor tillgång när fler vill göra sig i ordning samtidigt. Det större har tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk arbetsbänk ovanpå samt väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar så kan du välja det som tillval.

Den inre hallen leder dig in till hemmets största rum. Här smälter köket och vardagsrummet samman till en generös umgängesyta med plats för både tv med soffgrupp och matplats för många gäster. Samtidigt ger vinkelköket gott om arbetsyta och utrymme för bardel. På varsin sida av de stora fönsterpartierna breder de två takterrasserna ut sig. Under sommarhalvåret blir de en naturlig förlängning av hemmet. Tillsammans bjuder de på 50 kvadratmeters sällskapsyta i bästa läge, där endast fantasin sätter gränserna. Den ena takterrassen har dessutom ett smart förråd för till exempel dynor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har kyl, frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Självklart är hela hemmet Svanenmärkt och vitvarorna miljöklassade. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 109 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 5
Nummer 4-1501
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2023

Boka ett personligt möte
Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. 

Ansvarig kontaktperson

Mirza Licina

Mirza Licina

070-072 96 66

Skanska Bostad i sociala medier