Lägenhet G04

Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04
1 / 2 - Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04
2 / 2 - Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04
Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, G04

Välkommen in i ett trevligt radhus på 131 ljusa kvadrat som passar perfekt för den sociala familjen. Den öppna planlösningen och det praktiska vinkelköket passar perfekt för middagar med vänner. Med tre sovrum, allrum på övervåningen, dubbla badrum och bra förvaring i både förråd och klädkammare kommer livet bli både enklare och mysigare här.

Här möts du av en välkomnande entré med snyggt och praktiskt klinkergolv och plats för avhängning för kläder och skor i en skjutdörrsgarderob. Kliv vidare in i det öppna härliga köket som har fönster mot gatan. Det här är ett kök för dig som uppskattar matlagning och trevliga middagar. Här finns gott om förvaring, köket går i vinkel och har många bra arbetsytor och matplatsen för minst sex personer får en trevlig plats invid fönstret. Dessutom har köket en bardel ut mot vardagsrummet. Här kan dina gäster umgås med något gott i glasen innan middagen och barnen kan äta mellanmål och göra sina läxor.

Det ljusa vardagsrummet är enkelt att möblera och rymmer både soffa och flera fåtöljer. Under sommaren kan du öppna upp och ta dig ut på uteplatsen och vidare ut till trädgården på radhusets lugna baksida. Uteplatsen har ljuvligt sydostligt läge och här kommer du att njuta av dagens första kopp kaffe och helgfrukost med familjen under sommarhelgerna framöver. Ute i trädgårdenen finns ett förråd med plats för redskap, leksaker eller cyklar.

Mellan köket och vardagsrummet ligger hemmets ena helkaklade badrum med badkar. Att ha två badrum underlättar vardagen då fler i familjen ska göra i ordning sig och komma iväg samtidigt. Under trappan upp till övervåningen finns ett smart förråd där du kan gömma undan leksaker, sportprylar och mycket annat. Det här är ett hem med många praktiska lösningar helt enkelt.

På radhusets mysiga övervåning hittar du två mindre sovrum med plats för säng, sängbord och en arbetsplats. Det större sovrummet är luftig och har en fransk balkong i västerläge så att du kan öppna upp och släppa in luft och kvällssol. Rummet har förvaring i en praktisk klädkammare som rymmer kläder och skor. Övervåningens allrum blir en perfekt plats för familjen att se på film eller för barnen att vara med sina kompisar och till exempel spela tv-spel medan ni vuxna umgås på nedervåningen. Hemmets andra badrum har dusch och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk vilken gör det enkelt för dig att vika tvätten och här finns även väggskåp med gott om plats för dina handdukar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har rostfria miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två helkaklade badrum i hemmet. Övervåningens badrum utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR samt badkar. På entrévåningen finns ett enklare badrum med dusch och handfat. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel vitpigmenterad ekparkett, bänkskiva i kvartskomposit och en rad spännande kulörval till köksluckorna. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 131 kvm
Antal rum 5
Våningsplan 0
Nummer G04
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Januari 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42

Dokument