Kedjehus 5 rok, 151 kvm

Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
1 / 3 - Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
2 / 3 - Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
Bilden visar Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
3 / 3 - Bilden visar Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5
Bilden visar Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, H5

Välkommen in till ett trevligt kedjehus på 151 kvadrat i två våningar med fyra sovrum och trevliga sociala ytor. Dubbla badrum, gott om förvaring i klädkammare och förråd i trädgården underlättar livet här.

Från uteplatsen i härligt västligt läge tar du dig in en ljus entré. Här möts du av ett praktiskt och snyggt klinkergolv samt smart förvaring för familjens alla ytterkläder i en rymlig skjutdörrsgarderob. Rakt fram ligger det stora ljusa köket som har bra arbetsytor för dig som uppskattar matlagning. Matplatsen rymmer minst åtta personer och den trevliga köksön passar lika bra att duka upp smårätter på som att göra läxorna vid.

I den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch. Mittemot finns den separata tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare samt tvättho. En praktisk arbetsbänk gör det enkelt för dig att vika den rena tvätten och väggskåp ger plats för linne och handdukar. Intill badrummet, under trappan, finns ett praktiskt förråd med plats för mycket av familjens saker. Det luftiga vardagsrummet är ljust och enkelt att inreda. Härifrån når du det trevliga trädäcket som förlänger rummet under sommarhalvåret. Här kommer du att spendera många fina sommarkvällar framöver.

 

Från hallen tar du trappan upp till övervåningen med fyra sovrum och ett öppet mysigt allrum där barnen kan se på film med kompisar medan ni vuxna umgås på nedervåningen. Vill du hellre ha ett separat rum med vägg i stället för den öppna varianten finns det möjlighet att välja till det. De mindre sovrummen kan enkelt möbleras med både säng och skrivbord, och har du inte behov av fyra sovrum passar det perfekt som hemmakontor. I det stora sovrummet finns gott om plats för kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob. I hallen hittar du en klädkammare med ytterligare plats för familjens kläder. På övervåningen finns också hemmets andra badrum med badkar och ett litet fönster som ger dagsljus. Två badrum underlättar stressiga morgnar när alla ska iväg samtidigt.

I trädgården hittar du ett förråd med plats för redskap, leksaker eller cyklar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har rostfria miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två helkaklade badrum i hemmet. Övervåningens badrum utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR samt badkar. På entrévåningen finns ett enklare badrum med dusch och handfat. På entrévåningen finns ett enklare badrum med dusch och handfat. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel vitpigmenterad ekparkett, bänkskiva i kvartskomposit och en rad spännande kulörval till köksluckorna. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 151 kvm
Tomtarea 304 kvm
Antal rum 5
Nummer H5
Typ av bostad Kedjehus
Boendeform Äganderätt
Inflyttning från våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42

Dokument