Lägenhet 4 rok, 115 kvm

Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15
1 / 2 - Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15
2 / 2 - Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15
Planlösning från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15
Situationsplan från Nya Villabacken, Järvastaden, Solna, I15

Välkommen in i ett trevligt radhus på 115 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning med plats för vänner och familj. Med tre sovrum, dubbla badrum och bra förvaring kommer livet bli både enklare och mysigare här.

Kliv in i en välkomnande entré med snyggt och praktiskt klinkergolv och plats för avhängning för kläder och skor. Vill du ha öppet direkt mot köket kan du välja bort väggen. Från hallen når du ett av hemmets två helkaklade badrum. Ta dig vidare in i det öppna härliga köket med bra arbetsytor och möjlighet att inreda med en rymlig matplats för minst sex personer. Här kommer familj och vänner samlas så väl till vardag som till mysiga middagar under helgen. Vardagsrummet är lättmöblerat, rymmer både soffa och fåtöljer och ligger ljust och lugnt mot hemmets trädgård. Ett mindre gavelfönster åt norr släpper in extra ljus. Under sommaren kan du njuta av att låta altandörren stå öppen och höra barnen leka utanför. Här kan du starta dagen med en mysig frukost i morgonsolen. Under trappan hittar du ett praktiskt förvaringsutrymme där du kan gömma undan sportutrustning, leksaker och mycket annat.

Radhusets mysiga övervåning är den mer privata delen av hemmet. Här finns två mindre sovrum med plats för säng, sängbord och en arbetsplats. Det större sovrummet ligger mot gatan och har utgång till en härlig balkong i västerläge. Här kan du avsluta dagen med en kopp te och en ljudbok i en skön fåtölj när barnen somnat. Rummet har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob där du kan förvara kläder och skor. Även i hallen finns en skjutdörrsgarderob med plats för familjens kläder. Hemmets andra badrum har badkar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk vilken gör det enkelt för dig att vika tvätten och här finns även väggskåp med gott om plats för dina handdukar.

I trädgården finns ett förråd med plats för redskap, leksaker eller cyklar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har rostfria miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. För att göra det enklare på morgonen finns två helkaklade badrum i hemmet. Övervåningens badrum utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR samt badkar. På entrévåningen finns ett enklare badrum med dusch och handfat. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel vitpigmenterad ekparkett, bänkskiva i kvartskomposit och en rad spännande kulörval till köksluckorna. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 115 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer I15
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42

Dokument