Välkommen hem till barnens kvarter

Drömmer du om att bo i rad- eller kedjehus i ett barnvänligt område nära stan? Järvastaden har naturreservat som närmast granne och ligger bara 10 minuter från city. Här bor du och din famlj i ett lugnt område där barnen får ta plats.

I Nya Villabacken finns båda radhus och kedjehus. Kedjehusen är äganderätter och radhusen är bostadsrätter. Husen ligger i området Grankällan i Järvastaden, en stadsdel som är fylld av liv och rörelse, caféer, service, skolor, förskolor, parker och mysiga gator. Området är perfekt för familjens alla behov. Här möter småstaden naturen och när du svänger in i området och känner lugnet, är det lätt att glömma att du faktiskt befinner dig bara 10 minuter från city.

Vi är säkra på att Nya Villabacken är en plats där du vill se dina barn växa upp. Här finns lugna gator att lära sig cykla på och massor av små kompisar att leka med. Vi gissar att du och din familj kommer att skapa några av de viktigaste minnena i era liv här. Att flytta in i ett helt nybyggt hem ger dig massor av tid i livet till det som är viktigare än renovering.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Kedjehus, Radhus
Antal rum: 4-6 rok
Boarea: 115-151 kvm
Pris: 8 995 000 - 11 995 000 kr
Säljstart: Ny säljsläpp 26 februari
Inflyttning: Våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42 Contact

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för något av våra kvarter, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kedjehus och radhus i Nya Villabacken

I Nya Villabacken finns både radhus och kedjehus. Kedjehusen är äganderätter och radhusen är bostadsrätter. Husen ligger i området Grankällan i Järvastaden med lugna gator att lära sig cykla på och massor av små kompisar att leka med.

Kedjehus Daisy på 151 kvm och 6 rok

Välkommen in till ett trevligt kedjehus på 151 kvadrat i två våningar med fyra sovrum och trevliga sociala ytor. Dubbla badrum, gott om förvaring i klädkammare och förråd i trädgården underlättar livet här.

Härlig uteplats för varma dagar

Kedjehuset Daisy har ett stort och ljust kök med bra arbetsytor för dig som uppskattar matlagning.

Kedjehuset Daisy har ett stort och ljust kök med bra arbetsytor för dig som uppskattar matlagning. Matplatsen rymmer minst åtta personer och den trevliga köksön passar lika bra att duka upp smårätter på som att göra läxorna vid.

På övervåningen finns det fyra sovrum och ett öppet mysigt allrum i kedjehuset Daisy.

På övervåningen finns det fyra sovrum och ett öppet mysigt allrum där barnen kan se på film med kompisar medan ni vuxna umgås på nedervåningen. Vill du hellre ha ett separat rum med vägg i stället för den öppna varianten finns det möjlighet att välja till det.

Kedjehus/Radhus Sam är på 115 kvm och 4 rok.

Ett Sam hus finns som kedjehus och övriga Sam hus är radhus. Välkommen in i ett trevligt hus på 115 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning med plats för vänner och familj. Med tre sovrum, dubbla badrum och bra förvaring kommer livet bli både enklare och mysigare här.

Det öppna härliga köket i Sam har bra arbetsytor.

Det öppna härliga köket i Sam har bra arbetsytor och möjlighet att inreda med en rymlig matplats för minst sex personer. Här kommer familj och vänner samlas så väl till vardag som till mysiga middagar under helgen.

Övervåningen är den mer privata delen av hemmet. Här finns två mindre sovrum och ett större sovrum som ligger mot gatan och har utgång till en härlig balkong i västerläge. Rummet har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob där du kan förvara kläder och skor.

Vardagsrummet i Sam är lätt att möblera, här ryms både soffa och fåtöljer.

Vardagsrummet i Sam är lätt att möblera, här ryms både soffa och fåtöljer. Rummet ligger ljust och lugnt mot hemmets trädgård. Under sommaren kan du njuta av att låta altandörren stå öppen och du kan börja dagen med en mysig frukost i morgonsolen.

Situationsplan för Nya Villabacken

Observera

Alla bilder på denna sida är illustrationer och mindre justeringar på situationsplan, planlösningar och bilder kan förekomma.

Bästa läget i Järvastaden

Kvarteren i Nya Villabacken är placerade i området Grankällan som ligger i direkt anslutning till Igelbäckens naturreservat. Läget är lugnt, skyddat och unikt i Järvastaden. Du hittar lekplatser utanför dörren och skolor och förskolor precis i närheten. Cykelvägar är lättillgängliga och leder dig till Kista, Sundbyberg och in till Stockholm city och en kort promenad bort ligger pendeltågstationen.

Igelbäckens naturreservat

Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling. Ditt nya kvarter ligger granne med naturreservatet.

Ursviks motionsområde

Det är nära till Ursviks motionsområde där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Överjärva gård

En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

Mulle Meck-parken

I Järvastaden finns den populära Mulle Meck-parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck-parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

Skolor och förskolor

Du som bor i Järvastaden har gångavstånd till förskolor och skolor. Raoul Wallenbergskolan med årskurs 0–6 är helt nybyggd och ligger i Järvastaden, en kort promenad från Villabacken, Ringens skola (fd Bagartorpsskolan) med årskurs F–9 finns också nära till hands samt Skolan Vittra i Brotorp, årskurs 0–9. I området finns ett antal förskolor med olika inriktning på gångavstånd, de flesta av dem med naturen runt knuten. I Ur och Skur förskola på Fågelhundsvägen 1 är barnen ute stora delar av dagen. I samma byggnad som Raol Wallenbergskolan ligger en ny förskola på bekvämt avstånd från Villabacken. Självklart står nya förskolor på tur för att etablera sig i barnfamiljernas Järvastaden. Läs mer på Järvastadens eller Solna stads hemsidor.

Kommunikationer

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 10 minuters promenadavstånd från kvarteret. Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city. Det är även lätt att ta sig till både Arlanda och Bromma flygplats.

Service i Järvastaden

I Järvastaden hittar du det mesta du kan förvänta dig av en småstad. Allt det du behöver i vardagen som Ica Nära, restauranger och take away-mat, gym, tandläkare, kemtvätt med mera finns på gångavstånd. I takt med att Järvastaden växer och fler flyttar hit så blir utbudet större. Här är det enkelt att leva.

Arenastaden

Alldeles intill Järvstaden ligger Arenastaden med Mall of Scandinavia. Gallerian har ett enormt utbud med allt från de vanliga kedjorna till internationella exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning för hela familjen. Filmstaden Scandinavia har bland annat Nordens största bioduk, Sveriges första kommersiella IMAX® och flera VIP-salonger. Alldeles intill hittar du Friends Arena, Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor. Arenan är hemmaarena för AIK Fotboll och svenska herrlandslaget i fotboll, men passar även för stora konserter.

Situationsplan över området Grankällan i Järvastaden

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Nya Villabacken

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42 Contact

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: Contact eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: