Bilder

Bostadsrättsradhus i Nya Villabacken

I Nya Villabacken finns radhus i två olika storlekar radhus Mia och radhus Sam. Samtliga radhus är bostadsrätter. Husen ligger i området Grankällan i Järvastaden som har lugna gator och igelbäckens naturreservatet som granne.

Radhus Mia på 131 kvm och 5 rok

Välkommen in till vårt trevliga radhus på 131 kvadrat i två våningar med tre sovrum, ett allrum och trevliga sociala ytor. Dubbla badrum, gott om förvaring i klädkammare och förråd i trädgården underlättar livet här.

Välplanerade ytor för härlig familjemys i radhus Mia

Radhuset Mia har ett välplanerad kök i mitten av hemmet. På ena sidan av köket finns matplatsen med fönster mot entrésidan. Köket möter det ljusa vardagsrummet som vetter mot den härliga uteplatsen med en bardel.

I vardagsrummet flödar ljuset in från flera fönster och den luftiga ytan ger dig gott om plats för mer än bara en soffgrupp. Den härliga uteplatsen ligger i anslutning till vardagsrummet.

På övervåningen finns det ett öppet mysigt allrum där barnen kan se på film med kompisar medan ni vuxna umgås på nedervåningen. Två fina fönster i rummet vetter sig mot uteplatsen.

Den trevliga övervåningen har tre sovrum, ett allrum. en klädkammare och ett badrum. Bilden visar det större sovrummet som har en fransk balkong som släpper in ljus i rummet och skjutdörrsgarderober.

Radhus Sam är på 115 kvm och 4 rok.

Välkommen in i ett trevligt radhus på 115 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning med plats för vänner och familj. Med tre sovrum, dubbla badrum och bra förvaring kommer livet bli både enklare och mysigare här.

En lång härlig balkong från det större sovrummet sträcker sig över entrén och skapar en ombonad känsla vid husets entré

Det öppna härliga köket i Sam har bra arbetsytor.

Det öppna härliga köket i Sam har bra arbetsytor och möjlighet att inreda med en rymlig matplats för minst sex personer. Här kommer familj och vänner samlas så väl till vardag som till mysiga middagar under helgen.

Övervåningen är den mer privata delen av hemmet. Här finns två mindre sovrum och ett större sovrum som ligger mot gatan och har utgång till en härlig balkong i västerläge. Rummet har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob där du kan förvara kläder och skor.

Vardagsrummet i Sam är lätt att möblera, här ryms både soffa och fåtöljer.

Vardagsrummet i Sam är lätt att möblera, här ryms både soffa och fåtöljer. Rummet ligger ljust och lugnt mot hemmets trädgård. Under sommaren kan du njuta av att låta altandörren stå öppen och du kan börja dagen med en mysig frukost i morgonsolen.

Situationsplan för Nya Villabacken

Observera

Alla bilder på denna sida är illustrationer och mindre justeringar på situationsplan, planlösningar och bilder kan förekomma.