En klassisk stil som håller över tid

Samtliga hus i Nya Villabacken håller en hög standard i klassisk modern stil som är tänkt att hålla över längre tid.

I radhus Mia har vi valt att inreda med en slät lucka i en jordnära grön ton kombinerat med en bänkskiva i ljus kvartskomposit samt ett modernt handtag i krom och svart läder. Ett uppvik av bänkskivan som stänkskydd ger ett stilrent intryck och knyts ihop med den genomgående gråa väggfärgen och den ljusa parketten. I radhus Mia erbjuder vi inga tillval. Se hela inredningslistan för radhus Mia här:
Mia G1-G4 »
Mia G5-G7 »

Vårt radhus Sam har en klassisk, stilren bas med en tidlös ekparkett, vita handtagsfria luckor, grå bänkskiva i laminat och vitt kakel som stänkskydd. Vill du sätta din personliga prägel på detta hus rekommenderar vi att du tittar in i vår digitala inredningsväljare nedan och ser vad som faller dig i smaken.

Upptäck inredningsmöjligheterna i radhus Sam


Skapa din stil i Radhus Sam med en mängd tillval

Vi har ett stilrent originalsortiment och massor av tillval, både kostnadsfria och de som utgör en extra kostnad, till hemmets alla rum. Här kan du upptäcka och testa dig fram bland kulörer, träslag, luckor och detaljer för att hitta just din dröminredning. Och för att ta reda på vad det kostar. 

Inredningsväljare för radhus Sam»