Kedjehus Daisy 151 kvm – Ett rymligt och välkomnande hem

Välkommen in i ett trevligt kedjehus på 151 ljusa kvadrat med social planlösning och fyra sovrum. Det här är ett hem där du gärna lägger tid på att umgås med familj och vänner.

Vardagsrum

Vardagsrummet har fönster i två väderstreck och har dessutom utgång till hemmets altan. Här kan du öppna upp dörrarna, släppa in solen och förlänga rummet under den ljusa tiden på året. Rummet är luftigt och enkelt att möblera varierat, kanske med både soffa och fåtöljer. Här är det enkelt att umgås.

Kök

Det här är ett kök där du gärna bjuder vänner och familj på långa middagar och trevliga bruncher. Ljuset flödar in genom stora fönster och du har plats för en generöst matbord. Bardisken separerar matplatsen och arbetsköket och passar perfekt för såväl ett tilltugg före maten som till en morgonkaffe eller mellis.

Allrum

På övervåningen finns ett allrum som passar perfekt då barnen vill spela eller titta på film medan de vuxna umgås på nedervåningen. Här kan givetvis hela familjen mysa ihop med popcorn och en spännande serie. Det här är en av ytorna som gör det här huset till ett hem att växa i.

Sovrum

I det större sovrummet på övervåningen är luftigt och rofyllt och här finns gott om plats för en dubbelsäng och sängbord. I en rymlig skjutdörrsgarderob kan du förvara de vuxnas kläder och skor.

Barnrum

De tre barnrummen är rymliga med plats för enkelsäng, förvaring, en fåtölj och många kompisar. Barnens kläder får gott om plats i klädkammaren i hallen på övervåningen.

Klädkammare

På övervåningen finns en rymlig klädkammare som har plats för familjens kläder, skor och fritidsprylar. Ett stort plus i en stor familj.

Badrum

Med ett badrum på varje våning blir vardagen bra mycket enklare. Badrummet på övervåningen med har ett badkar och därnere hittar du en dusch. Kedjehuset Daisy har en separat tvättstuga på nedervåningen vilket ger mer yta i badrummen. Inredningen är ljus och fräsch och gör det möjligt för dig att addera personliga inredningsdetaljer.

Planlösning kedjehus Daisy 151 kvm. Observera att mindre justeringar kan förekomma fram till säljstart.

Dela sidan: