Nya Villabacken, Järvastaden Solna

Populära kvarteret Nya Villabacken är slutsålt!

Drömmer du om att bo i radhus i ett barnvänligt område nära stan? Järvastaden har naturreservat som närmast granne och ligger bara 10 minuter från city. Här bor du och din familj i ett lugnt område där barnen får ta plats.

Husen i Nya Villabacken är slutsålda men vi har lägenheter kvar i kvarteret Linnean i populära Järvastaden. 

Välkommen till Nya Villabacken
I Nya Villabacken finns det radhus i två storlekar och de är bostadsrätter. Husen ligger i området Grankällan i Järvastaden, en stadsdel som är fylld av liv och rörelse, caféer, service, skolor, förskolor, parker och mysiga gator. Området är perfekt för familjens alla behov. Här möter småstaden naturen och när du svänger in i området och känner lugnet, är det lätt att glömma att du faktiskt befinner dig bara 10 minuter från city.

Vi är säkra på att Nya Villabacken är en plats där du vill se dina barn växa upp. Här finns lugna gator att lära sig cykla på och massor av små kompisar att leka med. Vi gissar att du och din familj kommer att skapa några av de viktigaste minnena i era liv här. Att flytta in i ett helt nybyggt hem ger dig massor av tid i livet till det som är viktigare än renovering.

Fakta om projektet

Hem till salu 0 av 28
Typ av bostad Radhus
Boarea 115-131 kvm
Säljstart Slutsålt
Inflyttning från våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42

Se filmen om Nya Villabacken


Bostadsrätter i Nya Villabacken, Järvastaden består av två olika radhus modeller. Radhus Sam är 115kvm och radhus Mia är 132 kvm. Båda har två plan och är anpassad till barnfamiljer.

Informationsbroschyr om Nya Villabacken


Välkommen till Nya Villabacken!

Grankällan, området där du hittar Nya Villabacken, är det allra sista kvarteret med radhus i Järvastaden. Nu har du en ny chans att få flytta in i ett hem som är anpassat efter familjens alla behov. Radhusen ligger nära Igelbäckens naturreservat med alla möjligheter till ett aktivt och grönt liv, bara 10 minuter från city. 

Läs mer om kvarteret i Nya Villabackens informationsbroschyr »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!