Välkommen hem till barnens kvarter

Drömmer du om att bo i rad- eller kedjehus i ett barnvänligt område nära stan? Järvastaden har naturreservat som närmast granne och ligger bara 10 minuter från city. Här bor du och din famlj i ett lugnt område där barnen får ta plats.

Välkommen till barnens kvarter!
Nya Villabacken ligger i området Grankällan i Järvastaden, en stadsdel som är fylld av liv och rörelse, caféer, service, skolor, förskolor, parker och mysiga gator. Området är perfekt för familjens alla behov. Här möter småstaden naturen och när du svänger in i området och känner lugnet, är det lätt att glömma att du faktiskt befinner dig bara 10 minuter från city.

Vi är säkra på att Nya Villabacken är en plats där du vill se dina barn växa upp. Här finns lugna gator att lära sig cykla på och massor av små kompisar att leka med. Vi gissar att du och din familj kommer att skapa några av de viktigaste minnena i era liv här. Att flytta in i ett helt nybyggt hem ger dig massor av tid i livet till det som är viktigare än renovering. 

Fakta om projektet

Typ av bostad: Kedjehus, Radhus
Antal rum: 5 - 6 rok
Boarea: 115-151 kvm
Säljstart: hösten 2020
Inflyttning: våren 2022

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42 Maila Sandra

Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att svana gör skillnad!

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material som innehåller så lite miljö- och hälsoskadliga ämnen som möjligt, och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle. 

*Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för kvarteret, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljstarten. Självklart är det helt kostnadsfritt att göra en intresseanmälan för alla våra hem och kvarter samt vi håller dig uppdaterad ända fram till säljstart. 

Radhus Sam 115 kvm – Kvadratsmart hem med allt på rätt plats


Radhuset Sam är ett riktigt yteffektivt stadsradhus som gör det mesta möjliga av sina 115 kvadratmeter. Entrévåningen står för husets sociala del medan övervåningen är mer privat.

Läs mer om kvadratsmart Sam här »

Radhus MIA 132 kvm – Hem som rymmer vardag och fest


Välkommen in i ett trevligt radhus på 132 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning. Du kan också välja till ett extra sovrum, allt för att hemmet ska passa just din familj.

Läs mer om fimiljens favoritradhus Mia här »

Kedjehus DAISY 151 kvm – Ett rymligt och välkomnande hem


Välkommen in i ett trevligt kedjehus på 151 ljusa kvadrat med social planlösning och fyra sovrum. Det här är ett hem där du gärna lägger tid på att umgås med familj och vänner.

Läs mer om underbara kedjehus Daisy här »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Bästa läget i Järvastaden

Kvarteren i Nya Villabacken är placerade i området Grankällan som ligger i direkt anslutning till Igelbäckens naturreservat. Läget är lugnt, skyddat och unikt i Järvastaden. Du hittar lekplatser utanför dörren och skolor och förskolor precis i närheten. Cykelvägar är lättillgängliga och leder dig till Kista, Sundbyberg och in till Stockholm city och en kort promenad bort ligger pendeltågstationen.

Situationsplan över området Grankällan i Järvastaden

Igelbäckens naturreservat

Järvastaden har Igelbäckens naturreservat som närmsta granne. Naturreservatet bildades 2005 för att bevara och vårda ett värdefullt naturområde för rörligt friluftsliv, biologisk mångfald och kulturmiljö. I reservatet finns en omväxlande natur med skog och öppen mark, bergknallar och sänkor. Här finns gammal strövvänlig skog, fornminnen och kulturhistoriska byggnader. Det finns många stigar och motionsspår i området. Genom reservatet rinner Igelbäcken i öst-västlig riktning och där lever den sällsynta fisken grönling. Ditt nya kvarter ligger granne med naturreservatet.

Ursviks motionsområde

Det är nära till Ursviks motionsområde där det finns fina spår för en löprunda eller för en tur på skidor. Med cykel når du nationalstadsparken med flera härliga rekreationsområden, som Ulriksdal, Hagaparken och Brunnsviken.

Överjärva gård

En kort promenad bort finns också Överjärva gård som är ett trevligt utflyktsmål och kulturcenter med djur, café och hantverksbutiker.

Mulle Meck-parken

I Järvastaden finns den populära Mulle Meck-parken. En äventyrlig lekpark som är lika lärande som rolig och den är helt gratis att besöka. Intill Mulle Meck-parken finns också en basketplan som på vintern blir till skridskobana.

Skolor och förskolor

Du som bor i Järvastaden har gångavstånd till förskolor och skolor. Raoul Wallenbergskolan med årskurs 0–6 är helt nybyggd och ligger i Järvastaden, en kort promenad från Villabacken, Ringens skola (fd Bagartorpsskolan) med årskurs F–9 finns också nära till hands samt Skolan Vittra i Brotorp, årskurs 0–9. I området finns ett antal förskolor med olika inriktning på gångavstånd, de flesta av dem med naturen runt knuten. I Ur och Skur förskola på Fågelhundsvägen 1 är barnen ute stora delar av dagen. I samma byggnad som Raol Wallenbergskolan ligger en ny förskola på bekvämt avstånd från Villabacken. Självklart står nya förskolor på tur för att etablera sig i barnfamiljernas Järvastaden. Läs mer på Järvastadens eller Solna stads hemsidor.

Kommunikationer

Två busslinjer går idag genom Järvastaden. Närmaste tunnelbanestation finns i Hallonbergen och Ulriksdals pendeltågstation ligger på 10 minuters promenadavstånd från kvarteret. Ur bilsynpunkt har Järvastaden ett fantastiskt bra läge. E18 ligger alldeles intill och via E4 tar du dig snabbt in till Stockholm city. Det är även lätt att ta sig till både Arlanda och Bromma flygplats.

Service i Järvastaden

I Järvastaden hittar du det mesta du kan förvänta dig av en småstad. Allt det du behöver i vardagen som Ica Nära, restauranger och take away-mat, gym, tandläkare, kemtvätt med mera finns på gångavstånd. I takt med att Järvastaden växer och fler flyttar hit så blir utbudet större. Här är det enkelt att leva.

Arenastaden

Alldeles intill Järvstaden ligger Arenastaden med Mall of Scandinavia. Gallerian har ett enormt utbud med allt från de vanliga kedjorna till internationella exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning för hela familjen. Filmstaden Scandinavia har bland annat Nordens största bioduk, Sveriges första kommersiella IMAX® och flera VIP-salonger. Alldeles intill hittar du Friends Arena, Sveriges nationalarena och en av världens mest moderna multiarenor. Arenan är hemmaarena för AIK Fotboll och svenska herrlandslaget i fotboll, men passar även för stora konserter.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Nya Villabacken

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

+46 70 939 24 42 Maila Sandra

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: