Radhus Mia 132 kvm – Hem som rymmer vardag och fest

Välkommen in i ett trevligt radhus på 132 ljusa kvadrat med social och öppen planlösning. Du kan också välja till ett extra sovrum, allt för att hemmet ska passa just din familj. Radhusen i Nya Villabacken är bostadsrätter.

Vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet och ger plats att möblera varierat, kanske med både soffa och fåtölj. Här har du nära kontakt med trädgården och kan öppna upp altandörrarna, släppa in solen och förlänga rummet under sommarhalvåret.

Kök

Det härliga köket är öppet mot vardagsrummet så att du som står vid spisen kan hänga med i småpratet vid soffan. Bardisken är en naturlig och trevlig samlingsplats mitt i hemmet. Perfekt för såväl några tapas före maten som till mellanmålet före fotbollsträningen. Matplatsen ligger avskilt från vardagsrummet i andra änden av köket.

Allrum

En trappa upp finns ett allrum som gör livet i familjen både enklare och mysigare. Här kan barnen spela, se på film och stoja med sina kompisar medan de vuxna kan umgås i vardagsrummet en trappa ner. Allrummet går bra att omvandla till ett fjärde sovrum om familjen är i behov av det.

Sovrum

Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och har utgång till hemmets balkong. Här kan du njuta av dagens första kopp kaffe medan barnen har en lugn stund framför TV:n i allrumet. Det här rummet har också bra förvaring för dina kläder i en stor skjutdörrsgarderob.

Barnrum

I radhus Mia finns två mindre sovrum med gott om plats för precis det barn i alla åldrar behöver. Inred med en enkelsäng, skrivbord och möbler för förvaring av leksaker, lego och pyssel med mera.

Badrum

Med ett badrum på varje våning blir vardagen enklare. Badrummet på övervåningen har dusch och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt har praktiska ytor där du kan vika tvätt. I badrummet på nedervåningen finns badkar. Inredningen i de båda rummen är ljus och gör det möjligt för dig att addera personliga detaljer.

Altan

Med en egen skyddad altan har du möjlighet att njuta lite extra av sköna dagar och mjuka ljumna kvällar under sommarhalvåret. Se till att få ditt uterum ombonat och inrett med trevliga möbler, krukor och textilier. Din altan till radhuset Mia har gott om utrymme för både en mysig hörna med solstolar och matplats för trevliga sommarmiddagar.

Planlösningar på vänster och höger gavelradhus samt mitten radhus

1 / 3 - Vänster gavelradhus
2 / 3 - Mitten radhus
3 / 3 - Höger gavelradhus

Observera att mindre justeringar på planlösningar och bilder  kan förekomma fram till säljstart.

Dela sidan: