Radhus Sam 115 kvm – Kvadratsmart hem med allt på rätt plats

Radhuset Sam är ett riktigt yteffektivt stadsradhus som gör det mesta möjliga av sina 115 kvadratmeter. Entrévåningen står för husets sociala del medan övervåningen är mer privat. Radhusen i Nya Villabacken är bostadsrätter.

Kök/matsal

Köket, matplatsen och vardagsrummet smälter samman på ett smakfullt sätt och du kan enkelt duka långbord vid familjens födelsedagar och högtider. En lång bänk med arbetsyta gör att det finns plats för både köksmaskiner och hjälpande händer.

Vardagsrum

Det ljusa vardagsrummet har gott om plats för att möblera med både soffa och fåtöljer. Den öppna planlösningen ger dig möjlighet att småprata med dina gäster i soffan medan du lägger din sista hand på maten. Vardagsrummet har utgång till den soliga altanen som blir en härlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Terrass/uteplats

Välkommen ut på en skyddad altan i fint ljust läge. Här finns gott om plats att inreda med både soffgrupp för en skön stund i solen och för en trevlig matgrupp. Bjud in dina nya grannar till en grillkväll och njut av en egen plats i det gröna.

Sovrum

Det större föräldrasovrummet på övervåningen har gott om plats för en dubbelsäng och bra med förvaring av kläder i en stor skjutdörrsgarderob. Från rummet når du en balkong med kvällssol där du kan runda av dagen med en kopp te och en bok eller podcast.

Barnrum

De två barnrummen rymmer allt det som barnen behöver och önskar, från att de är små och upp i tonåren. Inred med en enkelsäng, sittpuff, skrivbord, hyllor och förvaring och låt barnen få en egen plats för sig och sina vänner.

Badrum

Med ett badrum på varje våning blir vardagen enklare. Badrummet på övervåningen har dusch och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare samt har praktiska ytor där du kan vika tvätt. I badrummet på nedervåningen finns badkar. Inredningen i de båda rummen är ljus och gör det möjligt för dig att addera personliga detaljer.

Planlösning på radhus Sam

Planlösning på radhus Sam

Observera att mindre justeringar på planlösningar och bilder kan förekomma fram till säljstart.

Dela sidan: