Välkommen till Järvastadens nya pärla

I Brf Pyrolan får du ett hem där du har nära till skratt, lek, joggingspår och gröna omgivningar. Upptäck ett bekvämt läge som passar för cykelpendling, massor av fritidsmöjligheter och ett serviceutbud som växer i takt med inflyttningen.

Antal rum: 1 - 6 rum
Boarea: 48 - 125 kvm
Pris: 1 525 000 - 5 855 000 kr
Månadskostnad: 2 385 - 7 581 kr
Säljstart: Projektet är slutsålt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

Tidplan för Pyrolan

Planering
Säljstart etapp 1
Säljstart etapp 2
Inredningsval
Byggstart
Säljstart 15 lägenheter
Besiktning
Inflyttning

Fokus i Pyrolan ligger på sociala och yteffektiva umgängesytor där familj och vänner får rum. Lägenheterna har stora matplatser och öppna eller halvöppna planlösningar. Våra välplanerade ettor och tvåor passar det lilla hushållet, medan det finns plats för hela familjen i våra större lägenheter. Det finns gott om förvaringsutrymme och varje hem får även ett förråd i källaren, som är anpassat efter lägenhetsstorleken.

Hemmet förlängs med stora balkonger och utvidgas ytterligare med en lummig gård i solläge. På gården kommer det att finnas en lekpark, en gemensam uteplats och även möjlighet att fixa grillfester när det är sommartider. Husens vinkel bildar en stor och skyddad gård, som smälter samman med en dunge naturmark. Den gröna atmosfären fortsätter sedan vidare till bland annat Igelbäckens naturreservat. Det finns ett 4 km vackert cykelspår som leder till Kista.

Slutsålt
Nu är alla våra hem i Pyrolan slutsålda. Är du intresserad av ett boende i Järvastaden är du välkommen att kika in på vårt nya kvarter Villabacken. Här kommer vi bygga vårt sista huskvarter med Svanenmärkta kedjehus och radhus. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad!

Området


Bo i Järvastaden

Välkommen till ett nytt kvarter med perfekt läge i Järvastadens södra del. Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Vi vet att många värdesätter närheten till både den grönskande naturen och stadspulsen inne i city. Järvastaden är en levande stadsdel med karaktär – här är det lätt att trivas för både stora och små. Hitta hem i Pyrolan och märk hur både vardagen och fritiden blir enklare!

Här kan du läsa mer om stadsdelen Järvastaden»

Karta


Avstånd till platser

Välkommen till ditt miljösmarta hem i Pyrolan, Järvastaden.

Fasad mot Fridensborgsvägen.

Lägenhet med rundgång på ca 99kvm (4 rok).

Välplanerad 2rok på 55kvm.

Närområdet

Skönare liv vid Pyrolan

Välkommen till ett nytt kvarter med perfekt läge i Järvastadens södra del. Om kaffet är slut på morgonen är det bara att kliva i tofflorna och kila ner till ICA-butiken som ligger precis runt hörnet. Busshållplatsen på Fridensborgsvägen är nära och det finns gott om grönområden runt omkring. Järvastaden är ett modernt område där caféer, restauranger, gym och barnomsorg redan finns på plats och det fylls på mer i takt med att Järvastaden växer. Hitta hem i Pyrolan och märk hur både vardagen och fritiden blir enklare!

Den populära lekparken Mulle Meck finns på promenadavstånd från kvarteret

Kvarteret har ett bekvämt läge nära service och det är lätt att ta sig till innerstadens utbud. Pendeln från Ulriksdals station eller tunnelbanan från Hallonbergen tar dig till city på ca 10 min. Trygga garage för både cykel och bil finns. Busshållplatsen är runt hörnet. Större köpcentrum som Kistagallerian och Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavia finns en promenad eller cykeltur bort. 

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Pyrolan i Järvastaden

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.