Lägenhet 2-1001

Såld

Välkommen hem till en välplanerad fyra om 98,5 kvadrat på entrévåningen. Här får du en behaglig uteplats med både trätrall och gräsmatta. De luftiga ytorna mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1001
Situationsplan från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 365 000 kr
Månadskostnad: 5 325 kr
Boarea: 98,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 0
Nummer: 2-1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2017

När du tar några steg in i hallen får du snabbt en överblick över hemmets kärna – vardagsrummet och köket! Här har du gott om plats för storbak och trevliga bjudningar. Köket får en rumskänsla av frys och kyl som avskärmar lite mot vardagsrummet.

Om du svänger in till passagen finner du två helkaklade badrum på din vänstra sida, det ena har dusch medan det andra badrummet har badkar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten.

Tillbaka i passagen har du förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderober med städskåp och linneskåp. Du har även en perfekt arbetsyta i passagen där du får plats med ett skrivbord. Två av sovrummen har utgång till den härliga uteplatsen, där häckar ger dig avskildhet mot den gröna gården. Vad sägs om långa frukostar här när vädret tillåter? Hemmets största sovrum ligger intill vardagsrummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.