Lägenhet 2-1003

Såld

Här finns rum för den stora familjen! Uteplatsen har både trätrall och gräsmatta.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1003
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 735 000 kr
Månadskostnad: 6 407 kr
Boarea: 122 kvm
Antal rum: 6
Våningsplan: 0
Nummer: 2-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

Välkommen in i hallen där du kan hänga av dig ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben. De totalt fyra sovrummen är utplacerade i lägenhetens hörn. I alla sovrum finns plats för förvaring, antingen i skjutdörrsgarderob eller vanliga garderob. Ytterligare rum för kläder finns i en klädkammare bredvid det lite större badrummet. Badrummet har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Det mindre badrummet ligger precis intill och har toalett och dusch.

Hemmets kök smälter ihop med vardagsrummet och blir en trevlig social yta med stor plats för matbordet, goda middagar och sköna samtal. Det finns ännu ett sällskapsrum där du också kan öppna upp mot uteplatsen och den lummiga gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.