Lägenhet 2-1303

Såld

Välkommen in till en rymlig tvåa på 65 kvadrat! Här är köket och vardagsrummet på hela 34,5 kvadrat!

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1303
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 835 000 kr
Månadskostnad: 3 786 kr
Boarea: 65 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3
Nummer: 2-1303
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2017

Stig in i hallen och häng av dig jackan i skjutdörrsgarderoben. Rakt fram finns det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Du kan också välja till badkar istället för dusch.

Det stora vardagsrummet har plats för många vänner och stora middagar. I det vinklade och hemtrevliga köket kan du röra om i grytorna, samtidigt som du deltar i samtalet i vardagsrummet. Balkongen förlänger vardagsrummet med skön utsikt över gården. Intill ligger det väl tilltagna sovrummet med utgång till balkong. Sovrummet har en väl tilltagen klädkammare med plats för alla dina kläder.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.