Lägenhet 2-1304

Såld

Kom in till en välplanerad trea på tredje våningen. De luftiga ytorna mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär man vill umgås i. Och när vädret tillåter kan du njuta av en skön stund på balkongen om 11,5 kvadrat!

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1304
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 695 000 kr
Månadskostnad: 4 523 kr
Boarea: 81 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 3
Nummer: 2-1304
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2017

När du tar några steg in i hallen får du snabbt en överblick över lägenhetens kärna – vardagsrummet och köket! Här har du gott om plats för storbak och långa bjudningar. Det blir ett härligt ljusinsläpp från tre fönster och balkongdörren i sydvästligt läge. Det är alltid skönt att kunna öppna upp till balkongen. Kanske ta en kopp kaffe eller två därute?

Hemmets två sovrum ligger avskilt i varsin ände av lägenheten. Det större av de två har en klädkammare med gott om plats för alla dina kläder och det lilla sovrummet har en garderob. Det helkaklade badrummet med dusch ligger strategiskt på lika avstånd mellan sovrummen och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Du kan också välja till badkar istället för dusch.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.