Lägenhet 2-1403

Såld

Stig in i en välplanerad sexa på 147,5 kvadrat! Här har du två balkonger som gör att du kan njuta av både perfekt sydvästligt läge, men också ha skön utsikt över den lummiga gården.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 2-1403
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 5 855 000 kr
Månadskostnad: 7 581 kr
Boarea: 147,5 kvm
Antal rum: 6
Våningsplan: 4
Nummer: 2-1403
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2017

Välkommen in i hallen där du kan hänga av dig ytterkläderna direkt till höger. Ta några steg in i hemmet och kika in i allrummet till vänster, som är perfekt som tv-rum. Här ifrån når du även en klädkammare, ett helkaklat badrum med dusch och två av sovrummen. Varav det ena har utgång till balkong ut mot gården. Fortsätt vidare i hallen och upptäck sedan de riktigt stora sociala ytorna med både kök och vardagsrum. Här kan du duka upp till stora middagar och även bjuda på dessert ute på den väl tilltagna balkongen. Intill vardagsrummet finner du också ett tredje sovrum.

Hemmets större badrum är helkaklat, har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. De två största sovrummen är placerade i varsitt hörn av lägenheten, den ena har rymlig klädkammare och den andra har utgång till balkong.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.