Lägenhet 3-1201

Såld

Välkommen hem till en fyra om 102 kvadrat på andra våningen. De luftiga ytorna mellan kök och vardagsrum skapar en social atmosfär.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 3-1201
Situationsplan från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 3-1201
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 360 000 kr
Månadskostnad: 5 488 kr
Boarea: 102 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 2
Nummer: 3-1201
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2017

När du tar några steg in i hallen får du snabbt en överblick över hemmets kärna – vardagsrummet och köket! Här har du plats för storbak och trevliga bjudningar. Balkongen utvidgar det sociala utrymmet ytterligare.

Om du svänger in till passagen finner du två helkaklade badrum på din vänstra sida, det ena har dusch medan det andra lite större badrummet har badkar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten.

Tillbaka i passagen har du förvaringsutrymmen i form av skjutdörrsgarderob med städskåp och linneskåp. Du har även en perfekt arbetsyta i passagen där du får plats med ett skrivbord. Två av sovrummen är placerade i passagen bredvid varandra, medan hemmets största sovrum ligger intill vardagsrummet. Det stora sovrummet har även en rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.