Lägenhet 3-1402

Såld

Välkommen in i en riktigt trivsam etta belägen på fjärde våningen. Kvadratmetrarna utnyttjas maximalt för att skapa en rymlig och ljus känsla i hemmet. Det avskilda sovrummet ger plats för lugn och ro.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 3-1402
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 755 000 kr
Månadskostnad: 3 004 kr
Boarea: 48 kvm
Antal rum: 1,5
Våningsplan: 4
Nummer: 3-1402
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2017

När du kliver in i hallen finns det gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderob. Intill hallen har du det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Du kan också välja till badkar istället för dusch.

Vidare in i hemmet finner du kök och vardagsrum. Här får både middagsgäster, soffgrupp och tv plats. Öppna ut till balkongen och njut av en kopp kaffe eller två. Här har du utsikt över den lummiga gården. Bredvid vardagsrummet har du ett avskilt sovrum med en rymlig klädkammare. Det kan vara skönt att stänga dörren om sig när man ska sova och det gör att lägenheten känns som en minitvåa.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.