Lägenhet 4-1001

Såld

Välkommen hem till en femma med rum för hela familjen. Här har du en trevlig rundgång med hemmets sovrum i varsitt hörn av lägenheten.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 443 715 kr
Månadskostnad: 5 970 kr
Boarea: 112,5 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 0
Nummer: 4-1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

När du kommer in i hallen kan du hänga av dig ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben. Precis intill har du ytterligare utrymme i en klädkammare. Upptäck lägenhetens rundgång där man kan kika in i alla hemmets rum på ett varv. När du går medsols runt passerar du först ett sovrum, för att sedan komma till det stora vardagsrummet som förlängs med en väl tilltagen uteplats på 32,5 kvadrat. Här kan du bjuda ut till goda middagar när vädret tillåter!

Tillbaka in igen passerar du ytterligare ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. Fortsätt vidare och hitta hemmets två helkaklade badrum. Det större badrummet har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns det också en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Det mindre badrummet har toalett och dusch.Det tredje sovrummet har plats för dubbelsängen och har en generös skjutdörrsgarderob. Du kommer sedan till köket där du har gott om plats för matbordet, goda middagar och sköna samtal. Bredvid köket finns det fjärde sovrummet. Nu har du gått ett varv runt!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.