Lägenhet 4-1005

Såld

Välkommen hem till en fyra med rum för hela familjen. Öppna upp till uteplatsen och njut av den lummiga gården!

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1005
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 895 000 kr
Månadskostnad: 5 416 kr
Boarea: 100,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 0
Nummer: 4-1005
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

När du kommer in i hallen kan du hänga av dig ytterkläderna direkt till vänster. Upptäck lägenhetens rundgång där man kan kika in i alla hemmets rum på ett varv. När du går medsols runt passerar du först den rymliga skjutdörrsgarderoben, med städ- och linneskåp, för att sedan passera två av hemmets mindre sovrum. På din högra sida har du hemmets större badrum, som är helkaklat, har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns det också en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten.

Du passerar sedan köket där du har stor plats för matbordet, goda middagar och sköna samtal. I den stora vardagsrumsdelen finns gott om plats att bjuda hem vänner och i anslutning finns dessutom en rymlig uteplats. Här kan du med fördel duka ut kaffet efter maten och njuta av varma dagar. Bredvid vardagsrummet finns det tredje sovrummet med plats för dubbelsäng och som har en lång skjutdörrsgarderob som löper längs ena väggen. Mittemot finner du hemmets lite mindre toalett med dusch. Nu har du gått ett varv runt!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.