Lägenhet 4-1101

Såld

Välkommen hem till en femma med rum för hela familjen. Här har du två balkonger som bjuder på både morgonsol och kvällssol.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1101
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 475 000 kr
Månadskostnad: 5 970 kr
Boarea: 112,5 kvm
Antal rum: 5
Våningsplan: 1
Nummer: 4-1101
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Januari 2017

När du kommer in i hallen kan du hänga av dig ytterkläderna i skjutdörrsgarderoben. Upptäck lägenhetens rundgång där man kan kika in i alla hemmets rum på ett varv. När du går medsols runt passerar du först tre av hemmets sovrum, där det sista och största har en skjutdörrsgarderob och även utgång till den ena balkongen. Här kan du kika ut på gården!

Mitt emot sovrummen finner du hemmets större badrum, som är helkaklat, har badkar och är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns det också en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Vidare runt passerar du även en smidig klädkammare och hemmets mindre badrum med toalett och dusch.

Du kommer sedan till vardagsrum och kök där du har stor plats för matbordet, goda middagar och sköna samtal. Det finns gott om plats att bjuda hem vänner och i anslutning finns dessutom en balkong. Här kan du med fördel duka ut kaffet efter maten och njuta av varma dagar. Bredvid vardagsrummet finns det fjärde sovrummet. Nu har du gått ett varv runt!

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.