Lägenhet 4-1203

Såld

Välkommen till denna välplanerade tvåa på 61 kvadrat! Här samspelar form och funktion på ett mycket genomtänkt sätt och ger gott om utrymme för både avkoppling och umgänge.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1203
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 2 730 000 kr
Månadskostnad: 3 604 kr
Boarea: 61 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 2
Nummer: 4-1203
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

När du kliver in i hallen finns det gott om plats för förvaring i skjutdörrsgarderob. Intill hallen har du också det helkaklade badrummet med dusch, som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Du kan även välja till badkar istället för dusch. Sovrummet är väl tilltaget och har skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng.

Gå vidare genom passagen och kom in till de sociala ytorna, där kök och vardagsrum har en öppen planlösning. I det vinklade och hemtrevliga köket kan du röra om i grytorna, samtidigt som du deltar i samtalet i vardagsrummet. Balkongen har sin självklara plats i västerläge där du kan njuta av en kopp kaffe eller två.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.