Lägenhet 4-1304

Såld

Välkommen in i en riktigt trivsam etta på tredje våningen. Kvadratmetrarna utnyttjas maximalt för att skapa en rymlig och ljus känsla i hemmet. Bjud ut till fika på balkongen!

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1304
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 825 000 kr
Månadskostnad: 2 385 kr
Boarea: 34,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 3
Nummer: 4-1304
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Januari 2017

Kliv in hallen och häng upp jackan i den rymliga skjutdörrsgarderoben. Ytterligare förvaringsutrymme hittar du precis till höger. Rakt fram i hallen har du det helkaklade badrummet, som är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Vidare in i lägenheten får sängen sin naturliga plats i ena hörnet. Vardagsrummet smälter ihop med matplatsen och köket som ligger avskilt i vinkel. Köket är fullutrustat med allt du kan behöva och ovanför diskbänken finns ett fönster som ger dig fin utsikt. Det är alltid skönt att kunna öppna upp ut till balkongen, där du kan njuta av varma sommardagar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.