Lägenhet 4-1503

Såld

Välkommen hem till denna fyra på 100 kvadrat! Balkongen ger skön utsikt över den lummiga gården.

Planlösning från Pyrolan, Järvastaden, Solna, 4-1503
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 590 675 kr
Månadskostnad: 5 397 kr
Boarea: 100 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 5
Nummer: 4-1503
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Etapp 1: från hösten 2016. Etapp 2: våren-sommaren 2017

Stig in i hallen och häng av dig jackan vid utrymmet till vänster. Fortsätt rätt fram och passera två av hemmets sovrum och vardagsrummet på din högra sida. Till höger hittar du två av hemmets sovrum. Mitt emot finns en rymlig klädkammare och ett helkaklat badrum med dusch. Sedan öppnar hemmets sociala ytor upp sig med vardagsrum, där balkongen utvidgar rummet ytterligare. Det fullutrustade köket och matsalen har plats för ett riktigt stort matbord.

Det andra lite större badrummet har badkar och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå vitvarorna finns en praktisk arbetsbänk som gör det enklare att vika tvätten. Det tredje sovrummet, intill matsalen, har tillgång till den stora klädkammaren.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Pyrolan får du ett stilrent och gediget originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett på golven, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar. Enkelt att inreda kring! Köket har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd mikro och snålspolande blandare. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum. Många är kostnadsfria och vissa kostar lite extra, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt svarta vitvaror. Hör av dig till oss så fixar vi att allt står klart dagen du vrider om nyckeln för första gången.