Nya hem i framtidens Solna City

Ett stenkast från Solna centrum planerar vi Stadslunden som kommer att ligga mitt i framtidens Solna City! Lägenheterna blir fräscha och moderna – alla med egen balkong eller uteplats och du kommer att bo längs med Solna Citys nya allégata.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Lägenheter
Säljstart: 2021
Inflyttning: Inte fastställt än

Välkommen till vårt kommande kvarter Stadslunden i Solna City!
Solna kommer under de närmaste åren att genomgå en stor omvandling med utbyggnad av både centrumkärna med butiker och bostäder. Solnavägen kommer bland annat att byggas om till stadsgata med träd längs båda sidor av vägen och med butiker i gatunivå. Här skapar vi hem för dig som vill kombinera stadens puls med rofylld avkoppling.

Stadslunden kommer att ligga precis intill Solna centrums alla butiker, restauranger och kommunikationer. Visionen är att skapa ett område som kombinerar allt vad staden har att erbjuda, med en lugnare och grönare sida in mot gården. I skydd av husen skapas en grön oas som kommer att spegla de fyra årstiderna.

Dokument


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Närområdet

Framtidens Solna City

Här har du närhet till allt som Solna stad har att erbjuda. Tvärs över gatan finner du Solna Centrum med ett 90-tal butiker och ett stort antal restauranger. Där finns också banker, post, arbetsförmedling och Solna stadshus. För fritidsälskaren finns bland annat gym, klättercenter, ridning, tennis och golfbana på nära håll. En kort promenad bort genom Gamla Hagalund ligger Hagaparken och hela Nationalstadsparken med långa och vackra promenadstråk i fantastisk natur.

Från Stadslunden kan du enkelt ta dig dit du vill. Det tar ca 10 minuter med tunnelbana in till T-centralen och 6 minuter till Fridhemsplan. Precis utanför dörren finns fler busslinjer och flygbussar till både Bromma och Arlanda flygplats.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Stadslunden i Solna

Hem från Skanska

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: